Sluiten ×

Tijdens de feestdagen zijn de vrijwilligers van de Kruidenier Koerier met vakantie van maandag 23 december t/m woensdag 1 januari 2020. vanaf 2 januari staan we weer voor u klaar.

 

Voor wie is de Kruidenier Koerier?

Bent u voor kortere of langere tijd niet in staat om boodschappen te doen? En is er niemand in uw omgeving die u hierbij een handje kan helpen? Dan kunt u de Kruidenier Koerier inschakelen. Vrijwilligers doen voor u de boodschappen zodat u zelfstandig kunt blijven wonen.

 

Hoe werkt het?

Als u gebruik wilt maken van de Kruidenier Koerier kunt u zich telefonisch aanmelden op telefoonnummer 0180-611 554. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Tijdens dit telefoongesprek wordt doorgenomen of u aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor de Kruidenier Koerier. Er is geen leeftijd aan verbonden.

 

De Koerier

Als u bent opgenomen in het klantenbestand van de Kruidenier Koerier kunt u uw bestelling telefonisch op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur of per mail aanleveren.
Twee vrijwilligers (een chauffeur en een bijrijder) doen de boodschappen in Barendrecht bij een supermarkt (Albert Heijn of Jumbo) en leveren de boodschappen bij u thuis af.

 

Wat kost het?

Gebruik maken van de Kruidenier Koerier € 3,00 per keer.

 

Voorwaarden

Uw bestelling bevat een duidelijke omschrijving van merk, soort verpakking, hoeveelheid en smaak/type.
Per keer kunt u voor maximaal € 60 aan boodschappen bestellen.
Per bestelling kunt u maximaal 1 fles alcoholische drank, 6 flesjes of blikjes bier en 1 pakje rookwaren bestellen (alleen voor 18 jaar en ouder).
Er is een beperkte mogelijkheid voor het bestellen van koel- en diepvriesproducten.
Is een product niet op voorraad, dan koopt de koerier eenzelfde product van het huismerk, tenzij u nadrukkelijk anders aangeeft bij de bestelling.
De Kruidenier Koerier gaat geen boodschappen ruilen.
De Kruidenier Koerier houdt zo veel mogelijk rekening met uw wensen bij het maken van de bezorgafspraak, maar er kunnen enkele dagen tijd zitten tussen bestelling en levering.
De koerier levert de boodschappen bij u thuis af en brengt deze naar de keuken als u dat wilt.
De koerier maakt de bezorgkratten leeg en neemt deze mee. De koerier bergt de boodschappen niet op.
U kunt de boodschappen na overlegging van de kassabon uitsluitend per pinbetaling afrekenen.
De Kruidenier Koerier doet geen andere taken bij u thuis en mag geen fooi aannemen.

Meer informatie, aanmelden

Telefonisch: 0180- 611 554 (op werkdagen van 9:00 tot 13:00 uur)
Per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bezwaar

Als onze medewerker u bij aanmelding vertelt dat u niet in aanmerking komt voor gebruik van de Kruidenier Koerier en u bent het hier niet mee eens, dan kunt u hierover een bezwaar indienen. Een beroepskracht van KijkopWelzijn maakt dan een afspraak voor een huisbezoek om uw situatie te beoordelen. U kunt hiervoor contact opnemen met de Kruidenier Koerier, Dr. Kuyperstraat 4, 2991 GB  Barendrecht. Telefoon: 0180 611 554 Of stuur en e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tips, klachten en complimenten

Uiteraard horen wij graag van u wat u van de Kruidenier Koerier vindt. Bent u zeer tevreden, heeft u een tip over iets dat beter kan, of is er iets waar u echt niet over te spreken bent? Laat het ons weten!

 

 

Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.