Sluiten ×

Zoekt u een Copyshop die uw kopieer- en printwerk op een professionele wijze kan verzorgen? KijkopWelzijn Drukwerk verzorgt printwerk en kopieerwerk snel en goed. Bij KijkopWelzijn Drukwerk werken mensen in een arbeidsgewenningstraject, die op deze manier werkervaring opdoen of een zinvolle dagbesteding hebben.

 

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Kopieerwerk
  • Printen, waaronder aflopend printen.
  • Het afwerken en verzorgen van drukwerk. We kunnen de stukken bij u ophalen en de verdere afhandeling verzorgen, tot en met de levering aan de bezorger
  • Het verzorgen van een mailing. We kunnen de brieven voor u vouwen, in enveloppen doen en afleveren bij de bezorger
  • Het inbinden van documenten, zoals een scriptie, werkstuk of fotoboek. Er zijn verschillende vormen mogelijk, waaronder een boek met harde kaft
  • Het lijmen van posters en uitvergrotingen op foamboard
  • Groot formaat printen
  • Rolbanner 80x200cm

Groot formaat printen

U kunt nu ook bij ons terecht voor printen op A2, A1 en A0 formaat, van bijvoorbeeld een groot formaat zwart/wit lijntekening, technische bouwtekening, reclameposter, retail poster of een schitterende kleuren foto op glossy papier. Ook kunnen wij voor u, een roll-up banner maken van 80 x 200 cm.

 

 

Voor wie werkt KijkopWelzijn Drukwerk?

KijkopWelzijn Drukwerk is er voor iedereen. Bedrijven, particulieren, clubs, verenigingen, kerken, scholen en stichtingen; iedereen kan met druk- of kopieerwerk bij ons terecht.

 

Wie werken er in de drukkerij?

In de drukkerij werken mensen met een sociale achterstand, (MaS) stagiaires, mensen met een handicap, vrijwilligers en nieuwe Nederlanders die de Nederlandse taal in praktijk willen brengen. Het doel is om onze medewerkers te begeleiden naar een betaalde baan of om hen een zinvolle dagbesteding te bieden.

 

Voorbeelden

Wilt u voorbeelden zien van ons drukwerk? Wij sturen u graag een aantal van de folders en brochures van KijkopWelzijn toe die gemaakt zijn door KijkopWelzijn Drukwerk.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over KijkopWelzijn Drukwerk, de prijzen of de manier van aanleveren? Of heeft u andere vragen?

Neemt u gerust contact op via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefoon: 0180-620009.

 

U kunt ook langskomen in ’t Trefpunt op Dr. Kuyperstraat 4.

De openingstijden zijn:

Maandag, woensdag en vrijdag
9:00 - 13:00 uur
Dinsdag en donderdag
9:00 - 16:30 uur

 

Vanaf 1 januari 2020 zijn KijkopWelzijn Drukwerk - Sociale Activering en De Bondt grafimedia communicatie een hele mooie samenwerking gestart.

De Bondt Logo Extern

KijkopWelzijn Drukwerk en De Bondt grafimedia communicatie zijn partners in maatschappelijk ondernemen.
 

Contactgegevens
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.