Sluiten ×
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Workshop Bloemschikken voor Senioren

Op dinsdag 11 december as organiseert het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een workshop bloemschikken voor senioren met als thema KERST.
               
Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en iedereen gaat met een prachtig kerststuk naar huis.
Degene die in oktober zijn geweest en zich toen al hadden opgegeven voor het bloemschikken op 11 december, we zien u graag 11 december voor het bloemschikken. graag het plastic bakje (rood of zwart) van de vorige keer, meenemen.
 
Senioren uit Barendrecht zijn hierbij van harte uitgenodigd om zich op te geven voor de workshop. De kosten van deze workshop bedragen 15 euro per deelnemer.
De workshop vindt plaats in de ontmoetingsruimte van het Dienstencentrum aan Windsingel 166 te Barendrecht. Vanaf 13.45 uur is er inloop met koffie & thee en om 14.00 uur start de workshop. Rond 16.00 uur zullen we gaan afronden.


Datum:       11 december 2018
Start:          Inloop vanaf 13.45 uur de bijeenkomst begint om 14.00 uur.
Einde:        16.00 uur
Locatie:      Dienstencentrum Windsingel 166 te Barendrecht.
Deelname:  15 euro per persoon
Opgeven:    Uiterlijk tot donderdag 6 december via telefoonnr.0180-691803.

Graag tot dan!

Contactgegevens
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok