Sluiten ×
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Workshop EHBO - Op maat voor senioren

Op donderdag 25 oktober as organiseert het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een workshop EHBO op maat voor senioren.
                                                                                                                                         
Er kan altijd iets mis gaan en dan hebben we het over heel gewone zaken. Zoals uitschieten met een aardappelschilmesje, struikelen over de drempel  een bloedneus of een verbranding aan een pan.
Het is goed als u dan weet hoe u het beste kan handelen en wie u eventueel om hulp kan vragen. Daarom bied Kijk op Welzijn u, in samenwerking met het Rode Kruis een praktische workshop aan vol Eerste Hulp tips. Een instructeur vertelt u over onderwerpen als brand- en snijwonden, hoofdverwonding, verslikking, bewusteloosheid, neusbloeding, botletsels en pijn op de borst. Ook bespreken we hoe en wanneer u hulp van buiten moet inschakelen en oefenen we technieken die u zelf kunt toepassen. De fysieke inspanningen tijdens de workshop houden we beperkt dus iedereen kan meedoen!

Senioren uit Barendrecht zijn hierbij van harte uitgenodigd om zich op te geven voor de workshop. Er kunnen maximaal 30 deelnemers deelnemen aan de workshop per keer, dus geef u zelf snel op.
De workshop vindt plaats in de ontmoetingsruimte van het Dienstencentrum aan Windsingel 166 te Barendrecht.
Vanaf 13.45 uur is er inloop met koffie & thee en om 14.00 uur start de workshop. Rond 16.00 uur zullen we gaan afronden.
Kosten zijn €5,- per deelnemer. Bij interesse graag opgeven uiterlijk maandag 22 oktober 2018, aanmelden kan via 0180-691800.

Contactgegevens
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok