Sluiten ×
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Zomervakantieweek voor kinderen

Zomervakantieweek voor kinderen

 

KijkopWelzijn organiseert komende zomervakantie, samen met diverse lokale organisaties, een vakantieweek voor Barendrechtse kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Deze week vindt plaats van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. De zomervakantieweek wordt onder andere georganiseerd voor kinderen welke niet of nooit op vakantie gaan.
De Zomervakantieweek biedt een breed aanbod van activiteiten, voor ieder kind een aansprekende. Het programma biedt activiteiten rond de thema’s Buitenspelen & Natuur, Creatief, Cultuur, Sport & Bewegen en Vrije Tijd. Je hebt de keuze om deel te nemen aan het gehele programma, of je kan je enkel in schrijven voor de activiteit die jou interesse heeft. Indien je aan het gehele programma deel wil nemen, is het wel van belang dat je jezelf per activiteit digitaal via de website inschrijft.


Aanmelden
Het aanbod van activiteiten gedurende de Zomervakantieweek is te vinden op de website van het Jongerenwerk van KijkopWelzijn: www.jongerenwerkbarendrecht.nl Aanmelden kan alleen digitaal. Het inschrijven per activiteit is een vereiste, omdat het aantal beschikbare plekken per activiteit kan variëren.


Partners van de Zomervakantieweek
De Zomervakantieweek wordt mede mogelijk gemaakt door; Buurtsportcoach & Jongerenwerk KijkopWelzijn, Buurtsportcoach Eiland Marlyne, het Inge de Bruijn Zwembad, Stuurgroep Zuidpolderdag, Oranjespeeltuin Barendrecht, Feyenoord Rotterdam en Theater het Kruispunt.


Vragen en contact
Wouter van der Pas
Buurtsportcoach KijkopWelzijn
T. 0180 – 890815
M. 06 - 22036836
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok