Sluiten ×
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Themabijeenkomst "Bridge" Maatschappelijk Werk ouderen

 

Op donderdag 02 november a.s. organiseert het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een themabijeenkomst voor senioren.

Als je op zoek bent naar een leuk kaartspel, dan is bridge een goede optie. Het valt zowel onder de kaartspellen als onder de categorie denksport.

Bridge is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je veel plezier kunt beleven. Bij bridge speel je samen met je partner die tegenover je zit tegen twee tegenstanders. Op elk spel probeer je met je partner meer slagen te maken dan de tegenstanders. Dit doe je door te anticiperen op de ontwikkelingen tijdens het spel. Dit klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Want iedereen kan bridge leren.

Omdat je steeds tegen andere paren speelt, is bridge een sociale sport. Je ontmoet veel verschillende mensen en je kunt het overal en tegen iedereen spelen. De spelregels zijn wereldwijd hetzelfde.

Tijdens deze bijeenkomst wordt de basis van het bridgespel uitgelegd. Het is bedoeld voor beginners die kennis willen maken met bridge. Op deze actieve middag zal het spel worden uitgelegd, maar er zal ook zeker een kaartje gelegd gaan worden.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige middag.

Datum: 02 november 2017
Start: Inloop vanaf 13.45 uur de bijeenkomst begint om 14.00 uur.
Einde: 16.00 uur
Locatie: Dienstencentrum Windsingel 166 te Barendrecht.
Deelname: gratis
Opgeven: Uiterlijk dinsdag 31 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnr.0180-691800.

Graag tot dan!

 

Contactgegevens
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie