Sluiten ×
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Buurtsportcoach spreekuur Sport en Gezondheid
Barendrecht Sport ‘Kijkopwelzijn’ start spreekuur Sport en Gezondheid.
 
Op donderdag 10 augustus is Barendrecht Sport in samenwerking met huisartsenpraktijk Barendrecht een unieke samenwerking gestart, het inloopspreekuur ‘Sport en gezondheid’.

Tijdens het inloopspreekuur, wat plaats vindt in de spreekkamer van huisartsenpraktijk Barendrecht, gaat de sport en-beweegadviseur van Barendrecht Sport samen met geïnteresseerden op zoek naar een passend sport en-beweegaanbod.
 
Naast een breed aanbod van sport en-beweegaanbieders welke actief zijn binnen de gemeente Barendrecht is de Adviseur van Barendrecht Sport ook op de hoogte van diverse ontwikkelingen binnen het huidige sport en-beweegdomein. Denk hier bij aan een financiële vergoeding voor inwoners welke financieel wat minder te besteden hebben.
 
Op donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur is het voor inwoners van Barendrecht welke aangesloten zijn bij huisartsenpraktijk Barendrecht mogelijk om langs te komen op spreekuur. Een afspraak maken voor het spreekuur is niet nodig. De deur staat altijd voor u open!
 
Bent u niet aangesloten bij huisartsenpraktijk Barendrecht, dan kunt u terecht op één vab de onderstaande locatie(s)

Spreekuur Sport en gezondheid Carnisselande
MFA de Waterpoort
Elke Woensdag
9.00 – 11.00 uur
*Toegankelijk voor inwoners uit Carnisselande
** Afspraak maken via: www.Barendrechtsport.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Spreekuur Sport en gezondheid Huisartsenpraktijk Barendrecht
Huisartsenpraktijk Barendrecht
Elke donderdag
9.00 – 11.00 uur
*Toegankelijk voor inwoners aangesloten bij Huisartsenpraktijk Barendrecht.
 
Spreekuur sport en gezondheid Barendrecht Centrum
Stichting Kijkopwelzijn
Binnenlandse Baan 30
Elke vrijdag
9.00 – 11.00 uur
*Toegankelijk voor inwoners uit Barendrecht Centrum
** Afspraak maken via: www.Barendrechtsport.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactgegevens
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten aan te bieden. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie