Gespecialiseerd maatschappelijk werk Ouderen

Beste lezer,

I.v.m. vakantie is de ouderenadviseur van het Ouderenwerk van KijkOpWelzijn afwezig van vrijdag 21 juli 2017 t/m zondag 13 augustus 2017.

Vanaf maandag 14 augustus is het Ouderenwerk weer te bereiken op nummer 0180-691803.

Mocht u vragen hebben tijdens de afwezigheid van het Ouderenwerk, kunt u contact opnemen met de receptie van KijkOpWelzijn op nummer 0180-691800

 Bent u ouder dan 65? Heeft u praktische vragen waarmee u geholpen wilt worden? Of heeft u te maken met een lastige situatie waarover u met iemand zou willen praten?

Misschien kan de ouderenadviseur iets voor u betekenen. De ouderenadviseur kent de wetten en regels rondom welzijnsvoorzieningen voor ouderen. Zij  kan ondersteuning bieden in situaties waar u zelf niet uitkomt.

Waarvoor kunt u bij de ouderenadviseur terecht?

  • Praktische vragen en problemen over bijvoorbeeld financiën, wonen, zorg en verlies. Maar ook voor vragen op andere gebieden is de ouderenadviseur beschikbaar.
  • Complexe of lastige problemen waarover u graag eens met iemand zou willen spreken. De ouderenadviseur luistert, ondersteunt en adviseert. Eventueel kunt u worden doorverwezen naar een andere organisatie.
  • Groepsvoorlichting over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financiën en mobiliteit.

Hoe gaat het contact met de ouderenadviseur in zijn werk?

  • Als u deel wilt nemen aan een groepsvoorlichting, kunt u zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0180-691803 aanmelden. De voorlichtingsbijeenkomsten staan aangekondigd in de lokale kranten en op de website van KijkopWelzijn. U kunt ook aangeven dat u via e-mail op de hoogte wilt worden gehouden. In principe zijn er iedere eerste donderdagmiddag van de maand bijeenkomsten in multifunctioneel centrum Vrijenburg.
  • Als u een vraag heeft, of als u een persoonlijk gesprek met de ouderenadviseur wilt, kunt u contact opnemen via de telefoon of e-mail. Sommige vragen kunnen direct worden beantwoord. In andere gevallen maakt u een afspraak voor een persoonlijk gesprek met de ouderenadviseur. Dat gesprek kan in uw woning plaatsvinden. Als u liever ergens anders afspreekt, is dat ook mogelijk.

Contact

Heeft u vragen? Of zou u graag met een van de ouderenadviseurs in contact willen komen?
Belt u dan naar: 0180-691803, of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tineke van Lelieveld of Marlies Burger staan u graag te woord.